Доставка

                 Условия за доставка:

 

Доставката на поръчки се извършва с куриерска фирма Еконт.

Поръчки, потвърдени до 15 часа, се изпращат в същия ден с наложен платеж и се доставят на следващ ден до всички населени места с офис на Еконт. Населените места без офиси на Еконт се обслужват по график, обявен на страницата на куриера.

Поръчки, потвърдени след 15 часа, се изпращат на следващия работен ден с наложен платеж и се доставят в срок от 1 работен ден до всички населени места с офис на Еконт. Населените места без офиси на Еконт се обслужват по график, обявен на страницата на куриера.

Поръчките, направени през почивните за куриера дни (събота след 13 часа, и неделя), както и на официални празници, се изпращат в първия работен ден.

Електронна книжарница „Формулата“ не носи отговорност в случаи на забавяне на поръчки по вина на куриерска фирма „Еконт“.

При заплащане на наложен платеж в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Срокът за получаване на пратка в офис на Еконт е рамките на 7 дни. Има възможност пратката да остане повече от 7 работни дни, като всеки следващ ден се таксува престой от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. 

Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от Потребителя начин и според посочените срокове. Електронна книжарница „Формулата“ си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни (без предварително уведомяване на Потребителя) и с над 7 дни (с предварителното му уведомяване), при което той потвърждава съгласието си да получи поръчката с удължения срок.